Tehokaksikon yritys toi buustia koko Haapajärvelle
Haapajärvinen Minna Huhmarniemi perusti kotipaikkakunnalleen Liikuntakeskus Buustin keväällä 2018 liikekumppaninsa haapavetisen Katja Klemettilän kanssa. Jo alle vuoden toiminnan jälkeen buustia riitti vielä toisen, samaan konseptiin perustuvan toimipisteen perustamiseksi Kärsämäelle alkuvuodesta 2019.

Miia ja Riku Jämsä.jpg

Yrityspalveluista hyviä vinkkejä 

Kaksi tarmokasta naista olivat tutustuneet toisiinsa jo vuosia aiemmin kansalaisopiston jumppia vetäessään. Kun Minna alkoi kaivata vaihtelua perustyöhönsä, hän kaivoi esiin jo Vuokatin urheiluopistolla opiskellessaan tekemänsä liiketoimintasuunnitelman, ja tehokaksikko teki yhdessä suunnitelmasta totta.

- Yrityspalveluista saimme hyviä neuvoja ja apua esimerkiksi kannattavuuden laskentaan ja käytännön paperitöihin. Muutoin meillä oli varsin valmiit visiot, kertoo yrittäjä Minna Huhmarniemi.

 Juuri sopivat tilat keskeiseltä paikalta Haapajärveltä löytyivät yksityisiltä markkinoilta. 

Yritystoiminnan kehittäminen jatkuu

Yrittäjänaiset kertovat olleensa todella ilahtuneita siitä, kuinka hyvin asiakkaat ovat ottaneet liikuntakeskuksen vastaan. Jo alle vuoden toiminnan jälkeen Buusti on saanut vakiasiakkaansa ja jumpparyhmiä on saatu lisätä tasaiseen tahtiin vastaamaan kysyntään.

 - Olemme innokkaita järjestämään tapahtumia ja miettimään uutta, arvelee Minna menestyksen salaisuutta.

Energisellä parivaljakolla on tarkoitus kehittää toimintaa, ja Buusti voisi vielä tulevaisuudessa hyvinkin laajentaa toimintaansa vaikkapa fysioterapian ja hieronnan palveluihin, mikäli sille on kysyntää.