yritypalvelut_0.jpg

Haapajärven Yrityspalvelut tukena yrityksesi kaikissa vaiheissa!

 

Haapajärven Yrityspalvelut palvelee sinua ja yritystäsi sen kaikissa vaiheissa aina yrityksen perustamisesta kasvuun saakka. Haapajärvi on hyvä paikka yrittää, koska se sijaitsee keskeisellä sijainnilla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Haapajärven yrityspalveluiden asiantuntijat verkostoineen tarjoavat laadukkaita, maksuttomia yrityspalveluita Haapajärvisille yrityksille. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Yritys- ja toimitilapalvelut sekä kehittämistehtävät

Vastaamme Haapajärvellä yrityspalvelujen järjestämisestä sekä kaupungin vetovoimaisuuden ja elinvoiman kehittämisestä yhteistyössä kaupungin kanssa. Myös toimitilojen hallinnointi (rakentaminen ja vuokraaminen) on yksi tärkeimmistä tehtävistämme.

Yritysneuvonta:

 • Yrityksen perustaminen ja siihen liittyvät neuvontapalvelut
 • Yrityksen kasvu ja kehittäminen 
  • esim. investointi- ja kehittämistukien hakemisessa avustaminen
  • tai mallisuojan hakemisessa avustaminen
 • Yrityksen kansainvälistyminen
 • Rahoitusneuvonta 
 • Sopimuksiin ja muihin oikeudellisiin kysymyksiin liittyvät palvelut
 • Yrityskaupat ja sukupolvenvaihdokset
 • Yritysneuvonta kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa

Yrityksen perustaminen ja siihen liittyvät neuvontapalvelut

Mielessä yrityksen perustaminen? Meiltä saat apua uuden yrityksen perustamisessa, liikeidean arvioimisessa, liiketoimintasuunnitelmien teossa, rahoitusratkaisujen etsimisessä, yritysmuodon valinnassa, lupa-asioissa, toimitilakysymyksissä tai valmiin yrityksen ostamisessa.

Yrityksen kasvuun ja kehittämiseen liittyvät palvelut

Palvelemme toimivia, kasvu- ja kehittämishakuisia yrityksiä yritystoiminnan eri vaiheissa. Kun suunnittelet yrityksesi laajentamista, uuden tuote- tai palvelukonseptin kehittämistä, vientiin tai tuontiin tähtääviä toimintoja, olemme yrityksesi apuna. Luomme yhdessä yrityksellesi mahdollisimman hyvät toimintaedellytykset kannattavaan kasvuun. 

Yrityksen kansainvälistyminen

Yrityspalvelut tarjoaa monipuolisia palveluja kansainvälistyville yrityksille. Autamme selvittämään yrityksesi kansainvälistymisen edellytykset ja haasteet. Autamme kansainvälistymisen eri vaiheissa kuten kansainvälistymissuunnitelmien laadinnassa, rahoituksen suunnittelussa ja hankkimisessa sekä kansainvälisten verkostojen löytämisessä sekä hyödyntämisessä. 

Rahoitusneuvontaan liittyvät palvelut

Tuemme yrityksen kannattavaa liiketoimintaa tarjoamalla yrityksille investointi- ja rahoitussuunnittelua. Teemme kanssasi yritystoiminnan investointi- ja rahoitussuunnitelmia sekä autamme yrityksellesi sopivien rahoituslähteiden etsimisessä ja rahoituksen hakemisessa.

Yritykset voivat saada toimintaansa julkista rahoitusta:

Finnvera: lainat ja riskirahoitus
Ely-keskus: erilaiset yritystoiminnan avustukset ja palvelutuotteet hakemusten perusteella
Business Finland: rahoitusta tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan
Keskipiste-Leader myöntää rahoitusta yrityksille sekä yhteisöjen yleishyödyllisiin hankkeisiin.

Yrityskaupat ja sukupolvenvaihdos

Tarjoamme asiantuntijapalvelut yrityksen arvonmäärityksestä kauppasopimukseen asti ja haemme joustavia rahoitusratkaisuja yrityssiirtoihin.

Haapajärven Yrityspalveluiden tarjoamat ilmaispalvelut:

 • Luopuvalle yrittäjälle ovat myytävän yrityksen arvonmääritys, jatkajan haku, markkinointi ja rahoitusmahdollisuuksien kartoittaminen.
 • Jatkavalle yrittäjälle ovat liiketoimintasuunnitelman sparraus, kannattavuus-, investointi- ja rahoituslaskelmat, ostettavan yrityksen elinkelpoisuus ja tuotteen/palvelun elinkaari ja myyntiennusteet sekä rahoitusmahdollisuuksien kartoittaminen.

Kehittämisavustus pienille yrityksille

Yhtenä toimintamuotona myönnämme kehittämisavustuksia pienten yritysten pienimuotoisiin kehittämishankkeisiin.

Tulevaisuusfoorumi

Kaupungin elinvoimaisuuden kehittämiseksi olemme aloittaneet myös tulevaisuusfoorumi-toiminnan. Toiminnalla pyrimme etsimään kaupungin, kehitysyhtiön ja yrittäjien kanssa yhteisiä hankkeita ja toimenpiteitä, joilla pystymme vastaamaan tulevaisuuden nopeasti muuttuviin haasteisiin. Foorumiin kuuluu kaksitoista jäsentä, jotka valitaan yhteistyössä Haapajärven Yrittäjäyhdistyksen, MTK Haapajärven paikallisyhdistyksen ja Haapajärven Yrityspalveluiden kanssa.

Yrittäjien aamukahvit

Yrittäjien aamukahveja järjestetään säännöllisesti Yrittäjä-yhdistyksen kanssa. Aamukahveista ilmoitetaan Haapajärven Yrityspalvelu Oy:n facebook-sivuilla, Haapajärven kaupungin internetsivuilla tapahtumakalenterissa sekä Maaselän Extra-lehden tapahtumakalenterissa. 

Yrittäjyyskasvatus

Haapajärven Yrityspalvelut haluaa panostaa yrittäjyyskasvatukseen. Koulujen kanssa tehtävä yhteistyö on hyvin tärkeää. Tavoitteena on, että kaikki yläasteen oppilaat, joilla on valinnaisena yrittäjyys käyvät vierailemassa Haapajärven Yrityspalveluilla. Yrittäjyyskasvatuksen tarkoitus ei ole se, että kaikista nuorista tulisi yrittäjiä, vaan valmistaa heitä tulevaisuuden työelämään. Talouden hallinta, innovatiivisuus sekä yritteliäs asenne ovat asioita, jotka kuuluvat vastuulliseen toimintaan sekä työ- että henkilökohtaisessa elämässä. Yrittäjyyskasvatus kehittää nuoren yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaitoa sekä luovuutta ja päätöksentekoa. Vuonna 2019 uutena yrittäjyyskasvatuksen toimintamallina järjestetään Yläasteen Yritysmessut yhteistyössä opettajien, yritysten ja oppilaiden kanssa. 

 

Vuoden 2021 Yritys haavikas on julkaistu!

Voit lukea julkaisun klikkaamalla tästä.

Yritys haavikas

Suunnitteletko

*yrityksen perustamista?
*yrityksen kehittämistä?
*toimitilojen hankkimista?
*haluaisitko jatkaa jo olemassa olevaa yritystä?

Palvelemme kaikissa yritysasioissa!

Haapajärven Yrityspalvelut Oy
Kustaa Vaasan katu 2
85800 Haapajärvi 

Hannu Vuorela
Toimitusjohtaja 
p. 044 4456 125 
hannu.vuorela@haapajarvi.fi

Johanna Kaasinen
Yrityskehittäjä 
p. 040 145 6227
johanna.kaasinen@haapajarvi.fi