Tervetuloa Haapajärvelle

Haapajärvi sijaitsee sopivasti keskellä Suomea

Haapajärvi on useiden tunnettujen tuotemerkkien kotipaikka. Täällä valmistetaan Tiivi –ikkunoita, Hakki -pilkekoneita, KOME –perävaunuja ja Elega –keittiökalusteita ja lukuisia muita korkealaatuisia tuotteita.

Valtakunnallisesti arvokas Kalajokilaakson viljelymaisema on osa Haapajärveä. Maaseutu ja maatalous ovat vahvaa haapajärvistä perustaa.

Omakotirakentamiselle löytyy vaihtoehtoja. Järvimaisematontteja löytyy Savimäenpuhdon alueelta, jonne on rakennettu maan kaukolämpöverkko. Joten alueella on tarjolla maan halvinta Haapajärven Lämpö Oy:n toimittamaa kaukolämpöä.

Urheilukin kuuluu luontevasti Haapajärven kesään. Pesä- ja jalkapalloa pelataan eri sarjoissa, suunnistetaan ja yleisurheillaan Ronkaalan hienolla kentällä.

Viikoittain vuoden aikojen mukaan pelataan ja kilpaillaan pesäpallo- ja yleisurheilukentillä, jäähallilla, monitoimitalolla, Kauniinkankaan moottoriurheiluradalla, Someron hiihtokeskuksessa ja muilla areenoilla.

Eikä tässä vielä kaikki – lisää tapahtumia ja tarkempia tietoja löytyy mm. kaupungin kotisivuilta tapahtumakalenterista. Tapahtumakalenteriin kannattaa tapahtumien järjestäjien ilmoittaa omat tapahtumat, niin tapahtumat saavat lisää osallistujia sitäkin kautta.

Ps. Haapajärvelle pääset junallakin https://www.vr.fi/cs/vr/fi/haapajarvi_fi

Tervetuloa!

Meillä osataan

Juha Uusivirta
kaupunginjohtaja
p. 044 4456 113
juha.uusivirta@haapajarvi.fi