Juhannus vaikuttaa Vestian jäteastioiden tyhjennyksiin

Vestia Oy tiedottaa:

Juhannuksesta johtuen Vestia on aloittanut jäteastioiden tyhjennykset lauantaina 15.6. Silloin on ajettu maanantain 17.6. reitit.  Huomioi kuitenkin, että osalla reiteistä astiatyhjennykset tehdään kaikkineen ensi viikolla, maanantain ja torstain välisenä aikana. Juhannuksen jälkeen astiatyhjennykset tehdään normaalin aikataulun mukaisesti. 

Paloasema tulossa myyntiin

Kaupungin nykyinen paloasema tulee myyntiin vuoden 2020 alussa. Tuolloin myynnistä järjestetään julkinen tarjouskilpailu.

Uuden paloaseman rakentaminen alkaa syyskesällä 2019 ja se valmistuu vuoden päästä syksyllä, jolloin nykyinen paloasema vapautuu muuhun käyttöön. Tilavien tallien ja oheistilojen takia rakennus sopii esim. huolto-, korjaus- ja tallikäyttöön koneurakoitsijoille tai huoltotoimintaa harjoittaville yrityksille. Tontin koko on noin 9.700 m2.

Kansanedustaja Mikko Kinnunen kaupungin vieraana

Kansanedustaja Mikko Kinnunen oli kaupungin vieraana. Kaupungin edustajat valtuuston puheenjohtaja Esko Peltoniemi, hallituksen puheenjohtaja Teija Myllylä ja kaupunginjohtaja Juha Uusivirta luovuttivat hänelle muistion, jossa nostettiin esille kaupungin ja koko alueen kannalta tärkeitä koulutus- ja liikenneasioita sekä tulevia valtakunnallisia uudistuksia koskevia näkökulmia Haapajärven kannalta.

Polkuautot ja minigolf

Polkuautojen ja minigolf välineiden vuokraus alkaa tiistaina 4.6.2019.

Aukioloajat:

ma - pe klo 11.00 - 21.00, polkuautot 2€/30min, minigolf 2€/kierros.

Viikonloppuisin (la - su) klo 11.00 - 21.00 polkuautot vapaasti käytettävissä, ei minigolf välineiden vuokrausta.

Pelaaminen omilla varusteilla puiston aukioloaikojen puitteissa.

 

 

Haapajärvi -foorumi torilla pe 12.7. klo 13

Haapajärvi -foorumi jo toisen kerran. Foorumi on mukava kesäinen tapahtuma, jossa Haapajärveltä lähtöisin olevat tällä hetkellä muualla vaikuttavat henkilöt kertovat muistoja nuoruuden kotipitäjästä ja sen antamista eväistä myöhemmälle elämälle. Tällä kertaa lauteilla ovat Euroopan parlamentin jäsen Elsi Katainen, yrityskouluttaja Mikko Ojanen ja Financial Controller Annika Leipälä. Tilaisuuden vetäjänä toimii Merja Eilola.

Matonpesupaikka käytössä

Matonpesupaikka on käytössä. Mattoja voi käydä pesemässä saapumisjärjestyksessä, varausjärjestelmää ei ole. Paikalla on pesualtaita ja kuivaustelineitä, hanasta tulee järvivesi. Kaupunki ei vastaa matonpesupaikalle jätetyistä matoista.

Venepaikkojen vuokraus

Kaupunki julistaa venepaikat vuokrattavaksi. Paikan saa maksamalla vuokrahinnan 60,00 € (sis. alv) kaupungin pankkitilille FI54 5026 0820 0025 16. Avaimen voi noutaa maksukuittia vastaan kaupungin varikolta työnjohtaja Vesa Puputilta, jonne avain myös palautetaan syksyllä.

Lisätietoja venepaikoista voi kysyä Vesa Puputilta, p. 044 4456 276.

Teekaupunki 20 vuotta

Käy katsomassa video, josta Haapajärven teekaupunkitoiminta sai alkunsa:

https://youtu.be/VFWKTiOPsus

Videota esitettiin Keski-Euroopassa vuosina 1998-99 ja viesti kiiri Haapajärvelle, että miten Haapajärvi liittyy kyseiseen mainokseen. Haapajärvi liittyi videoon ainoastaan mainoksentekijän luovuudella, jonka perimmäiset juuret ovat jääneet epäselväksi.