Toimitilapalvelut ja toimitilojen hankkiminen

Yrityspalvelu auttaa löytämään yrityksellesi sopivat tilat ja tontit

Onko mietinnässä on toimitilojen hankkiminen? Autamme yrityksiä löytämään sopivat toimitilat, liiketilat, varastotilat, myytävät/vuokrattavat tontit, tuotantotilat, teollisuushallit tai vaikka myytävät maatilat! Myymme, vuokraamme ja rakennamme yrityksesi tarpeisiin sopivat tilat. Meiltä löytyy jo valmiita tontteja, toimistotiloja sekä teollisuushallitiloja.          Kysy lisää Hannu Vuorela p. 044 4456 125.

Toimitilat ja yritystontit löytyvät toimitilarekisteristä

Toimitilarekisteri on maksuton palvelu, josta saa ajankohtaista tietoa vapaista liike-, varasto-, toimisto- ja teollisuustiloista sekä liike- ja teollisuustonteista Haapajärvellä. Rekisteriin on koottu kaikki se tieto toimitiloista, joka alueen kiinteistövälittäjillä, kunnilla, yksityishenkilöillä, yrityksillä ja muilla organisaatioilla on tarjolla. Palvelua voivat käyttää yksityishenkilöt, yritykset sekä julkiset organisaatiot että muut organisaatiot. Sen käyttö on maksutonta eikä edellytä palveluun kirjautumista. Alla olevasta linkistä pääset etsimään vapaita toimitiloja Haapajärveltä. Toimitilarekisteri on Nihakin ylläpitämä palvelu.

Haku
Haku-toiminnolla voi hakea toimitiloja ja yritystontteja Haapajärveltä.

Valitse Haapajärvi ja klikkaa "Haku" ja saat listan Haapajärvellä vapaana olevista toimitiloista. Haussa voi käyttää erilaisia hakukriteerejä, kuten liiketila, toimistotila, varasto, teollisuustila ja tontti. 

http://toimitilat.nihak.fi/

Ilmoita
Ilmoita-toiminnolla yritykset, muut organisaatiot ja yksityishenkilöt voivat ilmoittaa yrityskäyttöön tarkoitettuja vapaita toimitiloja Haapajärvellä.

Jätä oma toimitilailmoitus http://toimitilat.nihak.fi/Premise.aspx 

Haapajärvellä sijaitsevasta vapaasta toimitilasta tai yritystontista voi jättää ilmoituksen.  

Tilaa etsitään
"jätä oma toimitilailmoitus" -palstan kautta toimitilaa/yritystonttia etsivä voi jättää hakuilmoituksen vasemman ylälaidan linkistä (Jätä toimitilailmoitus). Tämän ilmoituksen lisäksi kannattaa olla yhteydessä myös Haapajärven Yrityspalveluihin. 

Yrityskäytäviä on kahdessa eri kiinteistössä

- edullisia toimistotiloja yrityksille

Senaattikiinteistöjen omistamissa tiloissa Kustaa Vaasan kadun virastotalossa on vuokrattavana 10-30 m2:n toimistotiloja. 
Vuokrat alkaen 8 e/m2/kk. Tilat ovat muunneltavissa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Lisätietoja: Taina Ruhala p. 044 4456 130
ja Hannu Vuorela p. 044 4456 125

VAU!HAUS

on yhteinen työympäristö yrittäjille, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Haapajärven keskustassa. Palveluun kuuluu yhteinen työtila, kokoustilat, tulostus/skannaus, wifi, lukittava säilytystila, keittiö ja liiketoiminnan kehittämispalvelut. Hinta 49,60 e/kk. Lisätiedot Tuomas Anttila p. 044 445 7007 tuomas.anttila@nihak.fi

Uusia teollisuustontteja

Haapajärvellä Ouluntien varteen hyvälle ja näkyvälle paikalle on kaavoitettu uusia teollisuustontteja. Haapajärven yritystonttien esittelyt löytyvät seuraavasta linkistä Infokartan tonttipörssistä. Lisätietoja Hannu Vuorela p. 044 4456 125.

Teollisuustontit.PNG

Tervetuloa yrittäjäksi Haapajärvelle!

2019 Halli 23.4.2019.JPG

 

 
 

Haapajärven Yrityspalvelut logoteksti alekkain (002).jpg

Suunnitteletko

* yrityksen perustamista?
* yrityksen kehittämistä?
* toimitilojen hankkimista?
* haluaisitko jatkaa jo olemassa olevaa yritystä?

Palvelemme kaikissa yritysasioissa!

 

Haapajärven Yrityspalvelut Oy
Kustaa Vaasan katu 2
85800 Haapajärvi 

Hannu Vuorela
toimitusjohtaja 
p. 044 4456 125 

Johanna Kaasinen
Yrityskehittäjä 
p. 040 145 6227

 

VAUHAUS-esite-A5-kaksipuoleinen-page-002-1-1.jpg