Teepiknik 2022 esiintyjät

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja TV:stä tuttu maailmanmestari-taikuri Simo ”Jokeri Pokeri Box” Aalto tarjoilee iloa ja riemua koko perheelle yhdessä avustaja-vaimonsa Kirstin kanssa.

Uudessa Iloisessa showssa nähdään maailman parhaita taikatemppuja ryyditettynä hyväntuulisella lavashowlla. Simo johdolla kaikenikäiset katsojat pääsevät matkalle taikamaailmaan, jossa mikään ei ole mahdotonta.

Mukana seikkailevat Simon ja Kirstin eläinkaverit Erkki-kani ja Paloma-kyyhky ja tottakai lapset saavat auttaa taikuria taikasanalla Jokeri Pokeri Box.

Taikuri Simo Aaalto esiintyy klo 18.00 pesäpallokentällä.

 

Humppa-Enkelit on kuntotanssiryhmä, joka koostuu kaiken ikäisistä ja näköisistä tanssijoista. Humppa-Enkelit tanssii huumorimielellä pilke silmäkulmassa ja tarkoituksena on jakaa tanssin riemua myös katsojille. Ryhmää ohjaa Minna Kuisma.

Humppa-Enkelit esiintyvät klo 18.45 pesäpallokentällä.

 

Haapajärvinen yhtye Rat Trap soittaa suoraviivaista punk rockia. Yhtyeen muodostavat: Laulu/kitara - Alex Junnikkala, Rummut - Jani Paananen ja Basso - Arttu Hautakangas.
 
RatTrap esiintyy klo 19.20 pesäpallokentän lavalla.
 
 

Rautalankaduo Kaiku on nivalalainen musiikkiduo, joka esittää 60-luvun tyylistä instrumentaalimusiikkia. Jäsenet: Jari Hautasaari, kitara.Jukka Kuki, kosketinsoitin komppikoneella, kitara. Yleisö on tervettullut tanssimaan musiikin tahdissa.

Kaiku esiintyy klo 20.10 pesäpallokentän lavalla.

 

Pale, Pera ja Jussi on kahdesta kitaristista ja yhdestä huilistista koostuva haapajärvinen yhtye. Pale, Pera ja Jussi -trio esittää musiikkia kansanlauluista iskelmään ja poppiin. Trion soittoa kuullaan rannassa ja myyntialueella.

Kuvassa Pera ja Jussi