Teepiknik 2019
Kolmatta kertaa järjestettävä Teepiknik-tapahtuma kutsuu kaikkia viettämään Teekaupungin 20-vuotisjuhlaa. Tapahtumassa on ohjelmaa, nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille. Myyntikojuista saa teen lisäksi makoisia herkkuja.
Tervetuloa ohjelmalliselle piknikille Ronkaalan rantaan!

Teepiknik 2019 ohjelmaa

Teepiknik 2019 avataan tuttuun tapaan laskemalla iso teepussi järveen. Järven "taikoo teeksi" kaupunginjohtaja Juha Uusivirta avustajineen klo 18.00 uimarannan tuntumassa. KG-trio ja Pera esittävät alkuun Haapajärven innoittamia säveliä.

Tapahtuma-alueella kulkee kiertäviä esiintyjiä. Voit kohdata esityksen tai kuulla vain sinulle soitetun serenadin missä ja milloin tahansa Ronkaalan rannan alueella. Esityksistä vastaavat muusikot: Pera & Jussi, KG-kvartetti, Anna Salomaa, Tarja Lasonpalo ja Pieni Valo. Kiertävänä taikurina toimii kotiseututaikuri Jarmo. Rantapuistossa saa nähdä myös Tanssiryhmä HUMUn esityksen noin klo 19:30.

Pesäpallokentällä pääsee hämmästelemään taikuri Simo Aallon taitoja, kun siellä nähdään Jokeri Pokeri Box - Ilopilleri! -Show klo 18.15 ja 19.45. Miukeli saa kaikki iloiselle mielelle soitollaan klo 18.45 ja tanssimaan pääsee Tarjan ja Veikon sekä KG-bändin tahdissa klo 19.15 ja 20.15.

Monenlaista toimintaa löytyy mm. Maaselän Ladun, Haapajärven 4H:n, MLL:n Kalajokilaakson Kaverikoirien, Haapajärven seurakunnan ja Haapajärven kaupungin sekä Teetoimikunnan pisteiltä. Lilja-poni ilahduttaa perheen pienimpiä viemällä kärryajelulle pientä korvausta vastaan.

Monenmoiset herkut ja tuotteet löytyvät mm. Maaselän Marttojen, Kuusaan kyläyhdistyksen, A´la Talalan, Maaselän Ladun ja Tansania 2020 -ryhmän kojuilta.

Tapahtuma päättyy rannassa klo 21.00 alkavaan Teepussin nostoon. Päätöstilaisuuden musiikista vastaa Miukeli.

Tapahtuman ohjelma löytyy alta. Liitteenä tulostettava PDF. Voit myös kuvata ohjelman puhelimeesi, niin se on pysyy menossa mukana.