Sisäliikuntapaikat

 

Haapajärven monitoimitalo

Opintie 2
85800 Haapajärvi
Puh. 044 4456 202

Monitoimitalossa on monipuoliset sisäliikuntatilat, jotka mahdollistavat mm. eri pallopelit, kilpailut, tapahtumat, ilma-aseammunnat jne. Talossa on myös kuntosali- ja telinevoimistelutilat sekä juoksusuora.

Lisäksi monitoimitalon tiloissa on yli 20 Jokilatvan opiston erillistä opintopiiriä. Monitoimitalo tarjoaa mahdollisuudet mm.

  • erilaisiin urheilu- ja kuntoilutapahtumiin
  • koulu-, työpaikka-, perhe- ja senioriliikuntaan
  • muihin tapahtumiin kuten messuihin ja näyttelyihin
  • konsertteihin

Monitoimitalon salivuorot ovat näkyvissä alla olevassa kalenterissa. 


 

Monitoimitalon kuntosalin vuorot ovat näkyvissä alla olevassa kalenterissa. Kuntosali on tarkoitettu seurojen, yhdistysten ja jokilatvan opiston käyttöön.

 

Koulujen Liikuntatilat

Haapajärvellä on koulujen sisäliikuntasaleja, joissa voi harrastaa monipuolisesti liikuntaa. K. J. Ståhlbergin liikuntasali ei ole enää käytössä.

Tilojen vakiovuorot varataan liikuntakoordinaattorilta Niilo Piiponniemeltä (niilo.piiponniemi@haapajarvi.fi) ja kyläkoulujen vuorot koulujen johtajilta. 

Pienten alakoulujen salit soveltuvat mm. sulkapalloon, koripalloon ja lentopalloon. Niiden vuorot näkyvät koulujen omilla sivuilla.

Tiiton Koulu  

Parkkilan koulu 

Välilojan koulu 

Oksavan koulu 

 

Uimahallin alakerran liikuntatila

Uimahallin alakerrassa on noin 80 neliön liikuntatila joka soveltuu pienten ryhmien käyttöön.

Alakerrasta löytyy myös pukuhuoneet, joita voi käyttää. Liikuntatilan ja pukuhuoneiden varaukset liikuntakoordinaattorilta.