Samulinrannan rivitalotontit

Samulinrannan rinnetontti tarjoaa palan parasta Haapajärveä joen pohjoispuolelta.Jokirantamaisemassa silmä lepää vuodenajasta riippumatta, ja kaupungin palvelut ja kaupat ovat lähellä.

Jokiranta tarjoaa silmäniloa ja veden äärellä ja vesillä voi viettää monilla eri tavoin aikaa. Rauhallinen alue on kävelymatkan päässä keskustan palveluista ja helposti saavutettavissa.

Rakentaminen tontille on mahdollista rinteeseen ja korkealle rinteen päälle jää tilaa autokatoksille. Maankäyttösuunnitelman mukaan tontille voisi rakentaa 4 rivitalorakennusta, jotka sijoittuvat kahdelle tontille niin, että koko alueen rakentaminen voi toteutua kahdessa eri vaiheessa. Tontille ei ole vedetty liittymiä, mutta kunnallistekniikka valmiina tontin kulmalla.  sähkö-, vesi& viemäri-, kaukolämpö-, ja kuituliittymät. 

Samulinrannan läheisyydessä sijaitsee uimaranta, tenniskentät ja beach volley kentät. Alueen joen puolelle alavalle osuudelle on nyt alkukesästä istutettu kukkaniitty ja hyönteishotelleja on lupa käydä kiinnittämässä tienpuolen koivuihin. 

Tontilla voi vapaasti käydä piknikillä ja haaveilla omasta kodista.

Nyt on mahdollisuutesi toteuttaa suomalainen unelma, ja rakentaa maalle veden äärelle ja lähelle keskustaa!

*  * * * *


Varaukset tulee tehdä kirjallisesti varausilmoituksella, jotka ovat saatavilla kaupungin internet -sivuilta https://www.haapajarvi.fi/samulinrannan-tontit, ja palautetaan osoitteeseen Haapajärven kaupunki, Tekniset palvelut, Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi tai sähköpostilla haapajarvi@haapajarvi.fi 

Lisätietoja: Maanmittausteknikko Jouko Malila, p. 044 4456 143

————