Samulinrannan rivitalotontit

Samulinrannan rinnetontit tarjoavat palan parasta Haapajärveä joen pohjoispuolelta. Jokirantamaisemassa silmä lepää vuodenajasta riippumatta, ja kaupungin palvelut ja kaupat ovat lähellä. 

Jokiranta tarjoaa silmäniloa ja veden äärellä ja vesillä voi viettää monilla eri tavoin aikaa. Rauhallinen alue on kävelymatkan päässä keskustan palveluista ja helposti saavutettavissa. 

Rakentaminen tonteille on mahdollista rinteeseen ja korkealle rinteen päälle jää tilaa autokatoksille. Tontinkäyttösuunnitelman mukaan tonteille voisi rakentaa 4 rivitalorakennusta, jotka sijoittuvat kahdelle tontille niin, että koko alueen rakentaminen voi toteutua kahdessa eri vaiheessa. Tonteille ei ole vedetty liittymiä, mutta kunnallistekniikka valmiina tontin kulmalla.  sähkö-, vesi& viemäri-, kaukolämpö-, ja kuituliittymät.  

Samulinrannan läheisyydessä sijaitsee uimaranta, tenniskentät ja beach volley kentät. Alueen joen puolelle alavalle osuudelle on nyt alkukesästä istutettu kukkaniitty ja hyönteishotelleja on lupa käydä kiinnittämässä tienpuolen koivuihin.

Tonteilla voi vapaasti käydä piknikillä ja haaveilla omasta kodista. 

Nyt on mahdollisuutesi toteuttaa suomalainen unelma, ja rakentaa maalle veden äärelle ja lähelle keskustaa! 

Tontit tulee varattavaksi 29.6.2020, ensimmäisen vaiheen hakuaika päättyy 24.7.2020 klo 15.00, varaukset huomioidaan aikajärjestyksessä, mahdolliset päällekkäiset tonttivaraukset arvotaan.

Varaukset tulee tehdä kirjallisesti varausilmoituksella, jotka ovat saatavilla kaupungin internet -sivuilta
https://www.haapajarvi.fi/samulinrannan-tontit, osoitteeseen Haapajärven kaupunki, Tekniset palvelut, Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi tai sähköpostilla haapajarvi@haapajarvi.fi

 

Lisätietoja: Maanmittausteknikko Jouko Malila, p. 044 4456 143

Samuli