Opiskele Haapajärvellä lähihoitajaksi tai hoiva-avustajaksi

Lähihoitaja

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto 

Olisiko tässä sinulle ammatillinen koulutus? Oletko alanvaihtaja, töissä hoitoalalla ilman tutkintoa tai opiskelusi ovat jääneet kesken tai haluatko opiskella uuden osaamisalan aikaisempaan lähihoitajatutkintoon. Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuksella ammattialan työpaikassa tai oman työn ohella.


Koulutuksen ammatillisia sisältöjä ovat
• Kasvun ja osallisuuden edistäminen
• Ikääntyvien osallisuuden edistäminen
• Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen
• Kotihoidossa toimiminen
• Lisäksi oma valintainen tutkinnon osa ja yhteiset tutkinnon osat

Hoiva-avustajaopinnoissa opiskellaan kaksi tutkinnon osaa


Sosiaali- ja terveysalalla työskennellään tiimeissä eri-ikäisten ja taustaltaan erilaisten ihmisten parissa. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on valmiudet toimia monipuolisesti ihmisen kasvuun, hoitoon ja huolenpitoon sekä kuntoutumiseen liittyvissä tehtävissä.

Paikka: Haapajärvi, verkko
Aloitus: 31.10.2023
Toteutus: Monimuotokoulutus. Iltaopiskelu verkko-opintoina Teams-alustalla kahdesti viikossa joka toinen viikko (klo 17-20.00) ja lähiopetusta 1-2 lauantaipäivää kuukaudessa pääsääntöisesti Haapajärvellä.
Kesto: Lähihoitajaopinnot kestävät noin kaksi vuotta, mutta voit valmistua aikaisemmin, riippuen aiemmin hankitusta osaamisesta. Hoiva-avustajaksi opiskelu kestää noin 10 kuukautta. Opiskelijalle laaditaan HOKS (henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma).

Lisätiedot
Päivi Heinonen,
koulutusjohtaja
p. 040 3120 407
paivi.heinonen@jedu.fi

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.