Liikuntaneuvonta

Tiestikö, että Liikkeellä hyvää -hanke tarjoaa Haapajärven asukkaille liikuntaneuvontaa, ilmaiseksi? Hanke on toistaiseksi voimassa vuoden 2023 loppuun saakka, joten vielä ehtii tulla keskustelemaan omasta tilanteesta, mikäli terveytensä ja hyvinvointinsa eteen haluaa tehdä muutoksia.😊

Liikuntaneuvonta on henkilökohtaista, ja tavoitteet ja askeleet sitä kohti katsotaan yksilöllisesti. Liikuntaneuvonta kannustaa, tukee ja opastaa tekemään niitä parempia valintoja kohti hyvinvoivampaa arkea. Katsotaan yhdessä, mitkä ovat juuri sinun tavoitteesi, arkesi kehityskohteet sekä tehdään yhdessä toimintasuunnitelma pienin askelin tavoitettasi kohti. Voimme liikkua yhdessä tapaamisilla tai vain keskustella.

Liikkuminen on meidän hyvinvoinnille, toimintakyvylle ja terveydelle välttämätöntä - kehomme on luotu liikkumaan, ei jämähtämään paikalleen. Eikä liikkumisen todellakaan tarvitse olla mitään rääkkitreeniä, jotta siitä olisi meille hyötyä! Tavoitteesta riippuen mietitään yhdessä sopiva liikkumisen tapa - onko tavoitteesi toimintakyvyn ylläpito, kunnon kasvatus, lihasvoiman kehitys, terveyteen panostaminen tms.

Mikäli mietit, voisiko liikuntaneuvonnasta olla sinulle apua voimaan paremmin, ota rohkeasti yhteyttä!😊

(Huomioithan, että liikuntaneuvojana en ole terveydenhuollon ammattilainen, eikä liikuntaneuvonta esimerkiksi korvaa fysioterapiaa tai lääkärin palveluita. Mikäli sinulla on terveytesi kanssa haasteita, jotka vaikuttavat liikkumiseen, ole ensin yhteydessä lääkäriisi.)

liikuntaneuvonta