Haapajärvi hakee kehittyvään, hyvien liikenneyhteyksien ja mahdollisuuksien kaupunkiin uutta KAUPUNGINJOHTAJAA

Kaupunginjohtajana pääset kehittämään kaupunkia ja kaupunkikonsernia, toteuttamaan valtuuston hyväksymiä toiminnallisia ja taloudellisia tavoitteita sekä johtamaan palvelutuotantoa siten, että organisaatiosi toimii hyvässä yhteistyössä ja -hengessä kaupungin arvojen ja strategian mukaisesti.

Odotamme Sinulta strategista johtamiskykyä, uudistumis- ja uudistamiskykyä sekä taitoa ylläpitää, vahvistaa ja kehittää työyhteisömme myönteistä ja avointa ilmapiiriä kaupunkiorganisaation sisällä. Sinulla on verkostoitumistaitoja kehittää yhteishenkeä, yhteistyötä ja elinvoimaa kaupungissamme ja alueellamme.

Työssäsi kaupunginjohtajana pääset hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi, innovatiivisuuttasi ja taitoasi toimia henkilöstön, luottamushenkilöiden sekä sidosryhmien kanssa. Vastaat asioiden valmistelusta kaupunginhallituksen käsiteltäväksi ja toimit kaupunginhallituksen esittelijänä.

Etsimämme johtaja on taitava edunvalvoja, jolla on erinomaiset esiintymis- ja vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Hän osaa luoda myönteistä kaupungin julkisuuskuvaa ja edistää elinkeinoelämää ja väestökehitystä.

Haastattelut pidetään Haapajärvellä viikolla 40. Tavoitteena on, että kaupunginvaltuusto valitsee kaupunginjohtajan 19.10.2023.

Lisätietoja

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Esko Peltoniemi, 040 5208 915

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jari Nahkanen, 044 4456 241

 

Hakemukseen pääset täältä:

Kaupunginjohtaja - Haapajärven kaupunki - Kuntarekry

Haapajärven kaupungin ilmakuva.