Musiikki

Päättyy

Tapahtumapaikka

Haapajärven kulttuurisali

Järjestäjä

Haapajärven kulttuuripalvelut
Ilonpisaroita ja kuurankukkia - Joel Hallikaisen laulelmakonsertti ON PERUTTU!

KONSERTTI ON PERUTTU!

Konsertti on peruttu pandemiasta johtuvien kokoontumisrajoitusten vuoksi. Konsertti pyritään järjestämään keväällä 2022.

Ilonpisaroita ja kuurankukkia - Joel Hallikaisen elämänmakuinen laulelmakonsertti.

”   On juhlan aika. 60-matkamittarissa ja 40-estradilla. Olen alkanut uskaltaa olla oma itseni. Laulelmakonsertissani kerron ja laulan elämästä rehellisesti, hellästi ja hauskasti. Oikeastaan mikään elämässä ei ole muuttunut - vain kuvakulmani.”                                                                                                                                                                                                                                            - Joel Hallikainen

 

Joel Hallikainen tunnetaan Kuurankukistaan. Ensimmäisestä levytyksestä on kulunut 41-vuotta. Matka Uudenaallon bändin kitaristista, lastenlaulujen kautta koko Suomen tuntemaksi television ja iskelmätaivaan kirkkaimmaksi tähdeksi ja sieltä vakavasti otettavaksi laulaja - lauluntekijäksi on vertaansa vailla.

Vahvasti läsnäoleva ja sanavalmis Joel Hallikainen täyttää kitaroineen estradin karismallaan. Hänen laajasta levytuotannosta koottu ilta sisältää Tapio Rautavaaran - mies ja kitara otteella esitettyjä elämänmakuisia lauluja ja tarinoita.  Konsertissa kuullaan lukuisia jo ikivihreiksi nousseita Joelin lauluja mm. - Kuurankukka, - Polvihouspoika, - Mietin elämää, - Kiitos elämälle,  sekä uudempaa radiolistoille yltänyttä tuotantoa.

Konsertti on peruttu, mutta se pyritään järjestämään keväällä 2022. Seuraa ilmoittelua.

| Haapajärvi
| Haapajärven kirjasto
| Haapajärven kulttuurisali
| Haapajärven kirkko
Kauppakatu 19, 85800 Haapajärvi