Musiikki

Päättyy

Tapahtumapaikka

Haapajärven kirkko ja seurakuntakoti

Järjestäjä

PULA! Kulttuuria Kalajokilaaksoon ry

Yhteyshenkilön nimi

Saara Howe

Yhteyshenkilön puhelin

+358 405298795
Soipa Haapajärvi-musiikkifestivaali

PE 12.11. 10-13 LOIHU-teatteriryhmän musiikkiteatteriesitys KADONNEET KIRJAIMET kaikille alakoulun oppilaille

PE 12.11. klo 18 VISSI D'ARTE-TAITEEN VUOKSI gaalakonsertti kirkossa;
baritoni ESA RUUTTUNEN, tenori AKI ALAMIKKOTERVO, basso HENRI UUSITALO ja sopraano JENNI HIETALA laulavat mm italialaisia aarioita sekä katkelmia PULA!-oopperasta. Konsertin juontaa RISTO NORDELL ja säestyksestä vastaa RISTO LAURIALA. Gaalakonsertissa on väliaika, jonka aikana voi nauttia kahvi/teetarjoilusta suolaisen tai makean kanssa srk-kodilla. Tarjoilun tuotto menee lähetyksen hyväksi.

LA 13.11. klo 12-14 KUN MUSIIKKI KATOSI-toiminnallinen musiikkisatu
Musiikinopettaja ANNI OJALA, Ennakkoilmoittautuminen soipahaapajarvi@gmail.com 8.11.mennessä

LA 13.11 klo 14 HAAPAVEDEN KAMARIORKESTERI ja ESA RUUTTUNEN kirkossa, johtaa TIMO HANNULA ja juontajana toimii RISTO NORDELL.
J.S. Bach kantaatti BWV 82 Ahti Sonninen: Siionin virsiä

LA 13.11 klo 18 AARNE PELKONEN ja JUHO ALAKÄRPPÄ, SYDÄMENI LAULUJA kirkossa.
Baritoni Aarne Pelkonen ja pianisti Juho Alakärppä ovat esiintyneet yhdessä jo yli 10 vuotta. Konsertissa kuullaan mm. Jean Sibeliuksen ja Oskar Merikannon lauluja sekä otteita Aarnen Haavekuvia-levyltä. Konsertin juontaa RISTO NORDELL.

SU 14.11 klo 10 kansanlaulukirkko kirkossa, HAAPALASTUT ja soitinryhmä: viulu Tarja Lasonpalo-Paananen, harmonikka Raimo Aho, harmooni Saara Howe

SU 14.11.klo 16 RISTO LAURIALA seurakuntakodissa, Wieniläisklassismia, suomalaista mielenmaisemaa ja romantiikan ytimessä. Konsertissa kuullaan mm. Kuutamosonaatti, Sibeliuksen puusarja ja Chopinia

SU 14.11. klo 18 urkutaiteilija, Luulajan kanttori MARKUS WARGH kirkossa, hän soittaa mm. Finlandian ja muita tunnettuja urkuteoksia.

Liput ovat myynnissä lippu.fi sivustolla. Lippuja saa ennakkoon myös 25.9. alkaen Häggmannilta ja info-kirjakaupasta. Lippuja saa myös ovelta.

| Haapajärven uimahalli
| Haapajärven tori
| Haapajärven uimahalli
| Eri paikoissa Haapajärvellä
Kirkkokatu 1 85800 Haapajärvi