Musiikki

Päättyy

Tapahtumapaikka

Haapajärven seurakuntakoti

Järjestäjä

Haapajärven seurakunta ja Haapajärven kaupungin kulttuuripalvelut
"Waldstein" Olli Mustonen & Beethoven

Olli Mustonen & Beethoven

Suomen valovoimaisimpiin ja kansainvälisestikin tunnetuimpiin muusikoihin kuuluva pianotaiteilija, kapellimestari ja säveltäjä Olli Mustonen konsertoi Haapajärven seurakuntakodissa maanantaina 29.4.2019 klo 19.

Olli Mustonen on omaäänisimpiä ja persoonallisimpia suomalaistaiteilijoita ja ansaitusti yleisön kestosuosikki. Hän tuli tunnetuksi jo 1980-luvun alkupuolella menestyttyään mm. 15-vuotiaana Eurovision nuorten solistien kilpailussa Genevessä ja seuraavina vuosina Maj Lind-kilpailussa sekä pianosolistina Lontoossa. Hänen tärkeimpiä opettajiaan ovat olleet pianisti Ralf Gothoni sekä säveltäjä Einojuhani Rautavaara. Sittemmin työ on vienyt hänet kaikille maailman keskeisille konserttilavoille niin omin soolokonsertein kuin yhdessä huippuorkestereiden kanssa.

Olli Mustosella on käynnissä suuri projekti, jossa hän soittaa kahdeksassa konsertissa kaikki Beethovenin 32 sonaattia. Tammikuussa 2018 kuultiin sarjan ensimmäinen kokonaisuus Musiikkitalossa Rso:n Beethoven festivaalilla. Haapajärvellä kuullaan neljäs  Waldstein- kokonaisuus, joka sisältää varhaisia ja myöhäisiä sonaatteja. Konsertti on saanut nimensä Beethovenin Waldstein-sonaatin mukaan.

 

Liput 20€

Tuntia ennen ovelta

| Haapajärven teatterisali
Tiistai, Sunnuntai
| Haapajärven seurakuntakoti
| Haapajärven seurakuntakoti