Musiikki

Päättyy

Tapahtumapaikka

Haapajärven kirkko

Järjestäjä

Haapajärven kulttuuripalvelut ja Haapajärven seurakunta
Terveisiä Senegalista, Jaakko Löytty & Selloduo Varonen

Gospel ja akustinen konserttimusiikki yhdistävät voimansa

Terveisiä Senegalista -kiertue rantautuu Haapajärvelle

Haapajärven kirkossa on luvassa erityisen mielenkiintoinen konsertti sunnuntaina 24.2. klo 18.00 kun esiintymään tulevat Jaakko Löytty sekä Selloduo Varonen. Kolmikko konsertoi
helmi-maaliskuussa eri puolilla maatamme Terveisiä Senegalista -teemalla.

 

KAKSI MUSIIKKIGENREÄ YHDISTÄVÄT VOIMANSA

Konserteissa kuullaan Jaakko Löyttyä kitaroineen sekä kahta sellistiä; Anna-Maaria ja Olli Varosta, jotka selloduona ovat konsertoineet kohta 19 vuotta. Ohjelmistossa on Löytyn uusia sävellyksiä ja uusia sovituksia vanhoista tutuista kappaleista. Niin ikään mukana on myös Anna-Maarian tuotantoa.
Kolmikon yhteisesitysten lisäksi kuullaan selloduon soittamana kansanmusiikkipohjaisia säveliä sekä klassista ohjelmistoa.

Jaakko Löytyn ja Selloduo Varosen hedelmällinen yhteistyö on jatkunut tiiviinä jo pari vuotta. Kolmikko on yhdistänyt gospelmusiikin ja akustisin selloin esitetyn konserttimusiikin – näin on tuotu jotakin uutta suomalaiseen konserttikenttään.  Lukuisten konserttien lisäksi kolmikolta ilmestyi vuonna 2018 myös levy ”Yhteistä tietä”, jonka Herättäjäyhdistys julkaisi. Viimeistään laaja levynjulkistamiskiertue kertoi sen, että tälle uudelle musiikkiyhdistelmälle on tilausta.


YHTEINEN TIE SENEGALIIN
Tammikuussa Löytyn ja Varosten yhteinen tie vei Senegaliin, jossa kolmikko musisoi useaan otteeseen eri puolilla maata. Senegaliin oli viemisinä eurooppalaista musiikkia - tietysti myös suomalaisia säveliä. Tuomisina Suomeen kolmikolla on puolestaan senegalilaisiin teemoihin pohjautuvaa ohjelmaa.

 

Käsiohjelma/Lippu 10€ ovelta

Tuotto Yhteisvastuukeräyksen hyväksi

 

Tervetuloa!

Haapajärven kulttuuripalvelut ja Haapajärven seurakunta

| Haapajärven kirjasto
| Haapajärven tori
| Someronmäki
| Siiponkoski