Haetaan ympäristötarkastajaa

Hakuaika 29.9.2023 klo 15 asti                                                            Työsuhteen kesto: Toistaiseksi

Ilmoitus jätetty: 15.9.2023                                                                   Työn luonne: Kokoaikatyö

Haemme joukkoomme ympäristötarkastajaa ympäristöterveysvalvontaan, toistaiseksi voimassa olevaan, kokoaikaiseen virkasuhteeseen. Tarjolla on kilpailukykyinen palkkaus ja tukenasi toimii ketterän kokoinen, osaava ja mukava moniammatillinen työyhteisö. Ympäristöterveydenhuollossa työskentelee kolme ympäristötarkastajaa, kahdeksan eläinlääkäriä, klinikkaeläintenhoitaja, lupasihteerit ja ympäristöjohtaja. Samalla palvelulinjalla työskentelevät myös rakennusvalvonnan ja ympäristönsuojelun viranhaltijat. Ppky Selänteen ympäristöterveydenhuollon henkilöstö siirtyy 1.10.2023 alkaen Haapajärven kaupungin palvelukseen.

Ympäristötarkastajan tehtävänkuva koostuu ympäristöterveydenhuollon toimialaan (elintarvikelaki, terveydensuojelulaki, tupakkalaki) kuuluvista tehtävistä, jotka painottuvat terveydensuojelulain mukaisiin tehtäviin, kuten sisäilma-asioihin ja huoneistojen olosuhdevalvontaan. Tehtävänkuva ja työnjako määritellään kuitenkin tarkemmin työyhteisön kesken, huomioiden jokaisen vahvuudet ja erityisosaamiset. Valvontayksikkömme alueeseen kuuluvat Haapajärvi, Kärsämäki, Pyhäjärvi ja Reisjärvi. Toimipisteen sijainnista voidaan neuvotella. Tarjoamme uudelle viranhaltijalle hyvän perehdytyksen tehtävään. 

Viran kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto (EtL 297/2021 32 § ja TsL 763/1994 7 §). Työkokemus kunnallisen ympäristöterveydenhuollon tehtävistä, erityisesti terveydensuojelulain mukaisten kohteiden valvonnasta sekä asumisterveys- ja sisäilma-asioista katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta asumisterveysasiantuntijan pätevyyttä. Etsimältämme henkilöltä toivomme joustavaa ja aktiivista asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, perus-ATK-osaamista, hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä hyviä ilmaisu-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja Teknisten sopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3662,07 €/kk. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

 

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta (työavain 553958). Mikäli tämä ei ole mahdollista, voit lähettää kirjallisen hakemuksesi sähköpostitse osoitteella sanna.raty(at)selanne.net. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

 

Lisätietoja antaa: ympäristöjohtaja Sanna Räty, p. 040 3008 270, sähköpostilla etunimi.sukunimi@selanne.net.

Ympäristötarkastajan hakuilmoitus.