Siirry sisältöön
Haapajärvi-info
TEETOIMIKUNNAN YHTEYSTIEDOT

Teeisäntä
Kyösti Niinikoski
p. 040 5523 824
kyosti.niinikoski(at)pp.inet.fi

Tee-emäntä
Pirkko Harju
p. 040 5614 527
tee.emanta(at)haapajarvi.fi

Haapajärven kaupungin
teetoimikunta
PL 4, 85801 Haapajärvi

Jaa sivu:

Haapajärvi-tee

Teekaupungin oma nimikkotee syntyy Intia-Ceylon-teen sekä kehä- ja ruiskukan terälehtien sekoituksesta, jota maustamaan on lisätty sitruuna-, aprikoosi-, mansikka- ja persikkaöljyä. Teetä löydät myynnistä paikallisista liikkeistä.

Rajoitettu erikoiserä juhlavuoden 2014 vihreää, jasmiinilla maustettua sencha-teetä on myynnissä paikallisissa liikkeissä niin kauan kuin tavaraa riittää.

Tee-emännän ja teeisännän reseptikirja

Teeleipäkilpailuun osallistuneista resepteistä on koottu reseptikirja. Teeleipäreseptit löydät tästä linkistäpdf, 172 kb.

Muita teetuotteita

Sisko Kankaan Savipajan suunnittelemia tuotteita myyvät Haapajärvellä Kukkakauppa Venla ja Arthippa. Lisätietoja www.savipaja.fi.

Teekaupunki elää myös suunnittelutoimisto Laakean Kotiseutu kultaisin -sarjassa. Neljään teekuppiin on sommiteltu kaupunkikuvasta tuttuja elementtejä sekä maaseutumaisemaa: Ylimmästä kuvasta voi tunnistaa liikenneympyrämonumentin ja Haapajärven tyyliteltyä haavanlehteä kuvaavan uudistetun logon. Seuraavassa kupissa on peltosarkoja ja jussi-paidastakin tuttuja salmiakki-kuvioita, jotka symboloivat latoja. Lemmensilta on kaikille tuttu nähtävyys. Alimmassa kupissa on nähtävissä peltoa eri vuodenaikoina: aallot kuvaavat kevättulvia, vilja kesää ja kevättä ja hiihtolatu talvea.

Kotiseutu kultaisin –sarjaan kuuluu julisteita, mukeja ja kangaskassi. Lisätietoja www.laakea.fi.