Siirry sisältöön

Diabeteslasten vanhempien vertaisryhmä

Tilaisuuden nimi: Diabeteslasten vanhempien vertaisryhmä
Tilaisuustyyppi: Pelkkä ilmoitus
Kohderyhmä:muut menot
Alkaa: 18.4.2018 17.30
Loppuu: 18.4.2018 19.00

Ryhmä kokoontuu Haapajärvellä Satulaakson päiväkodissa, Puistokatu 75.
Seuraava tapaaminen Vielä sopii mukaan uusia ryhmäläisiä. Ryhmä on tarkoitettu SELÄNTEEN alueen ja KÄRSÄMÄEN KUNNAN perheille.
18.4.2018 klo 17.30-19.00

MIKÄ SE ON?
Vertaisryhmiin osallistuu samassa elämäntilanteessa olevia vanhempia ja he kokoontuvat tietyn teeman merkeissä. Vertaisryhmien lähtökohtana on osallistujien välinen keskustelu. Tunne ja tieto siitä, että on muita jotka painivat samojen arjen haasteiden kanssa, lisää vanhempien hyvinvointia ja sitä kautta myös lasten hyvinvointia. Omaan elämäntilanteeseen voi avautua uusia näkökulmia, tietoa ja käytännön vinkkejä selviytymään arjessa paremmin.
Vertaisryhmille on yhteistä, että ne kokoontuvat määrätyn ajan ja niissä on ohjaaja. Ryhmän ensimmäisessä kokoontumisessa määritellään ryhmän tavoitteet. Ryhmät ovat erilaisia toimintansa, tavoitteidensa, kestonsa ja kokoonpanojensa suhteen. Vertaisryhmän toiminta perustuu avoimuuteen, tasa-arvoisuuteen, osallistujien keskinäiseen kunnioitukseen ja luottamuksellisuuteen. VANKKURI-hanke (Vanhemmuuden tukeminen erityislasten perheissä) on mukana aloittamassa vertaistukiryhmiä toiminta-alueelleen. Lisätietoja vankkuri.com. Tämä ryhmä on tarkoitettu SELÄNTEEN -alueen ja Kärsämäen kunnan perheille, joissa diabeteslapsi tai- nuori. Ryhmän vetäjiksi ovat lupautuneet Päivi Kaasalainen ja Suvi Herrala.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen sirkka.veivo@rko.fi, 0447727055. Kahvitarjoilua varten ilmoittautuminen 16.4.2018 mennessä. Ilmoitathan mahdollisen erityisruokavalion.

Sirkka Veivo
projektipäällikkö
044 772 7055
sirkka.veivo@rko.fi
VANKKURIn oma sähköpostiosoite on vankkuri@rko.fi